29.04.2010

Balık ezmesi tarifi

Akşamları yiyebileceğiniz nefis balık ezmesi tarifi için:
Malzemeler,
200 gram ton balığı konservesi
1 diş sarımsak
Yarım limonun suyu
1 tatlı kaşığı limon kabuğu rendesi
1 yemek kaşığı ince kıyılmış maydanoz
250 gram krem peynir
Damak tadınıza göre tuz, karabiber
Hazırlanışı,
Ton balığı konservesinin fazla yağını süzün.
Mutfak robotuna; ton balığı, sarımsak, limon suyu, limon kabuğu rendesi ve maydanozu alın.
Yüksek devirde 1-2 dakika tüm malzemeler özleşene dek robotu çalıştırın.
Derin bir kâsede krem peynir, balık ezmesini karıştırın.
Damak tadınıza göre tuz ve karabiber ilave edin.
Kızarmış ekmeklerin üzerine sürerek servis yapın.

Related Posts

Balık ezmesi tarifi
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Like the post above? Please subscribe to the latest posts directly via email.