27.04.2010

Mıhlama tarifi

MALZEMELER
1.5 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
1.5 su bardağı rendelenmiş dil peyniri
1 tatlı kaşığı tulum peyniri
1 tatlı kaşığı mısır unu
1 tatlı kaşığı tereyağı
1 fincan su

HAZIRLANIŞI

Mısır ununu yarım tatlı kaşığı tereyağında kavurun. Dil peyniri, kaşar peyniri ve tulum peynirini ekleyin.
Hazırladığınız karışıma 1 fincan su ilave edin ve kavurmaya devam edin.
Kalan tereyağını bir tavada eritin. Peynir karışımını, macun haline geldikten sonra tavada erittiğiniz tereyağının üzerine dökün. Sıcak olarak servis yapın.

Related Posts

Mıhlama tarifi
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Like the post above? Please subscribe to the latest posts directly via email.

1 yorum:

Tulis yorum
avatar
12.05.2010 15:07

Hep görünce imrendiğim ama; bir türlü yapmak kısmet olmayan bir tarif, ellerinize sağlık görüntü nefisss ...

Reply