10.01.2014

Balık erişte tarifi

Malzemeler
400 gram kırlangıç fileto
1 çorba kaşığı sıvıyağ
100 gram tereyağı
1'er adet soğan ve domates
1 diş sarmısak, 2 adet sivri biber
100 gram mantar, tuz, karabiber

Yapılışı

KIRLANGIÇ filetoyu bir parmak uzunluğunda doğrayın ve sıvıyağda rengi dönene kadar kavurup, bir kenara alın. Ayrı bir tavada tereyağını eritip kıyılmış soğan ve sarmısağı ilave edip, kavurun. Kıyılmış biber, zarı soyulup doğranmış mantar, kabuğu soyulup küp doğranmış domates, tuz ve karabiber katıp, kısık ateşte 2-3 dakika kavurun. Daha sonra balığı ilave edip, 1-2 dakika daha kavurduktan sonra tavayı ocaktan alın ve sıcak olarak servis yapın.

Related Posts

Balık erişte tarifi
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Like the post above? Please subscribe to the latest posts directly via email.

1 yorum:

Tulis yorum
avatar
17.01.2014 09:28

balıklar çok güzel olmuş.. paylaşım için teşekkürler..

Reply