Yemekten sonra afiyetle yiyebileceğiniz bir tatlı...
Malzemeler
1 bardak nişasta
5 bardak su
1 bardak toz şeker
1 kaşık tereyağ
1/2 bardak ceviz içi
Hazırlanışı 4 bardak su kaynatılır. 1 bardak su ile nişasta karıştırılır ve kaynar suya ilave edilir, karıştırılarak. Piştikten sonra bir tepsiye dökülerek üzerini kızarmış tereyağı gezdirilir. Ceviz serpilerek servis olur
Malzemeler
1 bardak nişasta
5 bardak su
1 bardak toz şeker
1 kaşık tereyağ
1/2 bardak ceviz içi
Hazırlanışı 4 bardak su kaynatılır. 1 bardak su ile nişasta karıştırılır ve kaynar suya ilave edilir, karıştırılarak. Piştikten sonra bir tepsiye dökülerek üzerini kızarmış tereyağı gezdirilir. Ceviz serpilerek servis olur
Paluze tatlısı
4/
5
Oleh
Elifce
2 yorum
Tulis yorumfarlı bir lezzet.bizdede üstüne pekmez dökülerek servis yapılıyor.ellerine sağlık arkadaşım.sevgiler.
ReplyTeşekkür ederim seninde ellerine sağlık kolay gelsin.
Reply