Malzemeler:
Kek:
1 paket çikolatalı Kek Karışımı
4 yumurta
1 çay bardağı süt
175 g margarin
Ara dolgu:
marmelat
Üstü için:
90 g beyaz çikolata
45 g sütlü çikolata
Hazırlanışı:
Kek: Şoko kek karışımını yumurta, süt ve margarin ile 3-4 dakika çırpın. 25x30 cm ölçülerindeki yağlanmış fırın tepsisine dökün ve pişirin Elektrikli Mini Fırın: 160°C (önceden ısıtılmış) Turbo fırın: 160°C (önceden ısıtılmış)
Pişirme süresi: Yaklaşık 35-45 dakika
Ara dolgu: Soğuyan keki kareler şeklinde dilimleyin. Bu dilimleri enlemesine ikiye kesip vişne marmeladı sürün ve tekrar kapatın.
Üstü için: Beyaz çikolatayı benmari usulü eritin ve karelerin üzerini kaplayacak şekilde sürün. Aynı şekilde sütlü çikolatayı da eritin ve beyaz çikolatanın üzerine ince çizgiler halinde dökün. Buzdolabında çikolatalar donuncaya kadar bekletin ve servis yapın
Nefis bir bücür pasta tarifi
4/
5
Oleh
Elifce