Nefis bir bücür pasta tarifi



Malzemeler:

Kek:
 1 paket çikolatalı Kek Karışımı
 4 yumurta
 1 çay bardağı süt
 175 g margarin

Ara dolgu:
 marmelat

Üstü için:
 90 g beyaz çikolata
 45 g sütlü çikolata

 Hazırlanışı:

Kek: Şoko kek karışımını yumurta, süt ve margarin ile 3-4 dakika çırpın. 25x30 cm ölçülerindeki yağlanmış fırın tepsisine dökün ve pişirin Elektrikli Mini Fırın: 160°C (önceden ısıtılmış) Turbo fırın: 160°C (önceden ısıtılmış)
 Pişirme süresi: Yaklaşık 35-45 dakika
 Ara dolgu: Soğuyan keki kareler şeklinde dilimleyin. Bu dilimleri enlemesine ikiye kesip vişne marmeladı sürün ve tekrar kapatın.

Üstü için: Beyaz çikolatayı benmari usulü eritin ve karelerin üzerini kaplayacak şekilde sürün. Aynı şekilde sütlü çikolatayı da eritin ve beyaz çikolatanın üzerine ince çizgiler halinde dökün. Buzdolabında çikolatalar donuncaya kadar bekletin ve servis yapın
Bu yazı counter kişi tarafından okundu.

0 yorum: