18.08.2011

kuru üzümlü et sote tarifi

Malzemeler: 

400 gr. kuşbaşı et
1 çay bardağı kuru üzüm
1 adet soğan
2 çorba kaşığı tereyağı
1 çorba kaşığı salça
2 diş sarmısak

Hazırlanışı:
Rendelenmiş soğan, tereyağı, salça, tuz, karabiber ve ezilmiş sarmısağı etle ovun.Fırın kabına koyarak, üzeri kapalı şekilde 200 derece fırında 45 dakika pişirin. Fırından alın. Hazırladığınız yemeğin üzerine kuş üzümleri ve bir çay bardağı sıcak su koyarak ocakta beş dakika daha pişirin. Sıcak olarak servis yapın. 
ozelyemekler.com

Related Posts

kuru üzümlü et sote tarifi
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Like the post above? Please subscribe to the latest posts directly via email.