- Yarım kg ıspanak, 1 adet soğan
4 çorba kaşığı zeytinyağı
50 gram kıyma
3 diş sarmısak, 1 adet havuç
1 su bardağı haşlanmış kuru fasulye
1‘er tatlı kaşığı tuz, karabiber,
kimyon ve pulbiber
1 çorba kaşığı tereyağı, 1 su bardağı su
ISPANAĞI temizleyip haşlayın. Soğanı yemeklik doğrayın. Zeytinyağını tencereye alın. Kıyma, sarmısak ve soğanı ilave ederek soteleyin. Havucu küp doğrayın. Daha sonra tencereye ekleyin. Ispanağı da ekleyerek soteleme işlemine devam edin. Fasulye, tuz, karabiber, kimyon, pulbiber ve tereyağını ilave edin. Suyunu ekleyerek 15-20 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
Ispanaklı kuru fasulye tarifi
4/
5
Oleh
Elifce