4.08.2011

Kaşarpeynirli krep dürüm tarifi



Malzemeler

4 dilim taze kaşarpeyniri

5 yumurta

1 kahve fincanı light süt

1 çorba kaşığı mısır unu

1 tatlı kaşığı rendelenmiş kaşarpeyniri

2 soğan

2 tatlı kaşığı sıvıyağ

4-5 dal maydanoz

Tuz, karabiber

Süsleme için:

4-6 taze soğan sapı

Birkaç nane dalı

Hazırlanışı

Kaşarpeynirleri 2 cm'lik dilimler halinde kesin.

Maydanozu kıyın.

Soğanları soyup ince doğrayın.

1 kaşık sıvıyağı tavada kızdırıp soğanı pembeleştirin ve soğumaya bırakın.

Yumurta, süt, mısır unu, rendelenmiş kaşarpeynir, maydanoz, tuz ve karabiberi bir kaba alıp çırpın.

Soğanı ilave edip karıştırın.

Teflon tavayı yağlayıp hazırladığınız karışımdan 1 kepçe kadar ilave edin.

İki taraflı pişirin.

Malzeme bitinceye kadar işlemi tekrar ederek krepleri hazırlayın.
Herbir krebin içine 3 dilim kaşarpeyniri yerleştirip sarın ve taze soğan sapıyla bağlayın. Nane yapraklarıyla süsleyip soğuk olarak servis yapın.
yemektarifleri.com

Related Posts

Kaşarpeynirli krep dürüm tarifi
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Like the post above? Please subscribe to the latest posts directly via email.