4.08.2011

Edirne usulu ciğer tava tarifi

Edirne'nin çok meşhur ciğer tavası, Edirne Usulü Ciğer Tava...

Malzemeler:
250 gr. Kuzu ciğer
Tuz
Tatlı kırmızı toz biber
1,5 kepçe eritilmiş tereyağ
1,5 kepçe sıvı yağ
Un
Hazırlanışı:
Ciğeri ince yaprak şeklinde doğrayın. Doğradığınız ciğerleri bir kaba alarak tuz, tatlı kırmızı toz biber atarak harmanlayın. Tavaya eritilmiş tereyağ ve sıvıyağı alarak kızdırın. Ayrı bir kapta ciğerleri unlayın ve elekten geçirin. İyice kızan yağa ciğerleri atarak kızdırın. Ciğerlerin fazla yağda kalmaması gerekiyor. Kurumaması için yaklaşık 1 dakika kadar kızarttıktan sonra yemeğimiz servise hazır. Afiyet olsun.

Related Posts

Edirne usulu ciğer tava tarifi
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Like the post above? Please subscribe to the latest posts directly via email.

1 yorum:

Tulis yorum
avatar
26.11.2019 01:56

Müşterilerinden gelen
  Toptan Dana Ciğeri Fiyatı  alış veya satış işlemlerin de her zaman beklentileri karşılamış olan firmamız özellikle risk almamak ve aynı zamanda kısa zaman içinde istedikleri sonucu almak isteyen kişiler için en çok tercih edilen adres haline gelmiştir. Bu alanda sahip olduğu deneyim ile günden güne çok daha fazla kişinin ilgisini çekmekte olan firmamız özellikle risk almak istemeyen ve tüm işlemlerini kısa zaman içinde tamamlamak isteyen kişilere gerekli hizmetleri vermektedir.

Reply