13.01.2010

Ballı zencefilli limonata

MALZEMELER
4 limon
1 çay kaşığı toz zencefil
6 taze nane yaprağı
1 çay bardağı bal
5 su bardağı su
YAPILIŞI
Limon kabuklarını sebze soyacağı ile limonun beyaz kısmına girmeden soyun limonun suyunu sıkın.Balı nane yapraklarını mutfak robutu ile parçalayın limon suyuna  toz zencefil ve robotta parçaladığınız karışımı ilave edip karıştırın on dakika kadar bekletin karışımı süzün 5 bardak su ilave edip karıştırın buz dolabında soğuttuktan sonra tekrar karıştırarak servis yapın .Afiyet olsun.

Related Posts

Ballı zencefilli limonata
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Like the post above? Please subscribe to the latest posts directly via email.

2 yorum

Tulis yorum
avatar
5.03.2010 16:27

MM
NEFİS BİR TARİF. ELİNE SAĞLIK

Reply