8.09.2011

patatesli tart tarifi

Malzemeler:

4 yaprak milföy hamuru
3 adet patates
2 adet soğan
1 çorba kaşığı margarin
1/2 demet maydanoz
2 çorba kaşığı kaşar peyniri
Tuz, karabiber

Hazırlanışı:
Milföy hamurlarını ısıtılmış, kenarlı kalıba yükselterek yayın.Soğanı sıvı yağ ile kavurun. Patatesleri küp küp doğrayıp soğana katın. Kıyılmış maydanoz ve tuzu ilave edip kavurun. Ilındıktan sonra hamurun üzerine bu malzemeyi yayın. Yumurta sarısını, tuz ve karabiberle karıştırıp üzerine sürün. Margarini parçalar halinde serpin. Üzerine rendelenmiş kaşar serpip 200 derecede pişirin. 
ozelyemekler.com

Related Posts

patatesli tart tarifi
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Like the post above? Please subscribe to the latest posts directly via email.