20.03.2010

Sirkeyle neler yapabilirsiniz ?

Hanımlar sirkeyle acaba daha neler yapabiliriz işte bunlarıda sirkeyle yapabilirsiniz.
1-Bir kaba eşit miktarda su ve sirke koyun bir bezi bu karışımın içinde nemlendirin ve bununla bilgisayarınızı klavyenizi temizleyin.
2-Eğer evinizde sigara içiliyorsa ardı ardına bu kokuyu gidermek için bir kaseye elma yada üzüm sirkeyi koyun odaya kokunun kaybolduğunu göreceksiniz.
3-Küf lekesini yok etmek için kullanabilirsiniz.
4-Krom ve paslanmaz çeliği temizleyin.
5-Tükenmez  kalem lekelerini silebilirsiniz.
6-Kokan tuveletinizi tazeler öncelikle banyonuzdaki eşyaları çıkarın.Sonra duvarları tavanı ve zemini 4 litre suya karıştıracağınız 1 fincan sirke ve 1 fincan amonyak ve 4 te 1 fincan karbonat ile yıkayın tuvaletin kapısını açık bırakın ve kurumaya bırakın.
7-Halılarınızı eski haline getirin 4 litre suyun içine 1 fincan sirke kattığınız suya çalı süpürgeyi daldırın ve bununla halınızı süpürün.
8-Mum lekesini yokeder Romantik bir gecenin ışıltısı olan mumlar, ahşap mobilyalarınızda genellikle leke bırakır. Bu lekeyi çıkarırken, lekeyi yumuşatmak için fön makinesini en sıcak ayarına getirin ve kağıt havluyla kurutabildiğiniz kadar kurutun. Sonra, eşit miktardaki su-sirke karışımına batırılmış kumaş ile ovalayın. Yumuşak ve emici bir bezle kurulayın.

Related Posts

Sirkeyle neler yapabilirsiniz ?
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Like the post above? Please subscribe to the latest posts directly via email.

1 yorum:

Tulis yorum
avatar
22.03.2010 14:07

çok güzel bilgiler...paylaşımın için teşekkürler...

Reply