27.04.2010

Biber çullaması tarifi

Aparatif bir tarif yapılışı kolay basit malzemeleri her an bulabileceğiniz bir aparatif tarifi buyrun
MALZEMELER
Yarım kilo çarliston biber
2 adet yumurta
yarım kase un
1 su bardağı sıvı yağ
Malzemelerimiz bunlar şimdi yapılışına geçelim.
Biberleri fırında yada isteğe göre ateşte arkalı önlü bi güzel közleyin.Kabuklarını soyun ve yıkayın ve iyice kurulayın.Biberleri önceden çırpılmış yumurtaya batırıp çıkartın unun içine biraz tuz ekleyip karıştırın.Yumurtaya bulanan biberleri una bulayıp kızgın yağda kızartın.Servis yaparken arzuya göre sarmısaklı yoğurtta kullanabilirsiniz

Related Posts

Biber çullaması tarifi
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Like the post above? Please subscribe to the latest posts directly via email.