Fransız çöreği diye bildiğimiz kruvasanı bir de milföy hamuruyla denedik. Hamur açmakla vakit kaybetmek istemiyorsanız işte size pratik kruvasan
Malzemeler
Milföy hamuru
Beyaz çikolata (80 gr.)
Bitter çikolata (80 gr.)
Beyaz çikolata (80 gr.)
Bitter çikolata (80 gr.)
Üzeri için:
Yumurta
Yapılışı:
Milföy hamurunu istediğiniz büyüklükte, üçgen şeklinde kesin. Çikolataları ayrı bir kapta rendeleyin. Kestiğiniz hamurun kenarlarında 3 cm kalacak şekilde bırakın. Rendelediğiniz çikolataları milföy hamurunun için koyun ve sarın. Uç kısmı üste bakacak şekilde ve önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında 15 dakika pişirin.
haber7
Çikolatalı kruvasan tarifi
4/
5
Oleh
Elifce