Yemekleriniz için püf noktalar:
1-Yemek yaparken herkesin başına gelir yemeğinizin yağı biraz fazla kaçtıysa bir kaç küp buz atarak yağların buzda toplanmasını sağlayabilirsiniz.
2-Sarımsak doğrarken bıçağa yapışmasını istemiyorsanız kesme tahtasına biraz tuz serpiştirin.
3-Sarımsakların her zaman hazır ve soyulmuş yanınızda istiyorsanız kabuklarını soyun ve bir kavanoza koyun üzerinede zeytinyağı dökün ayrıca bu zeytinyağını salatalardada kullanırsınız.
4-Yumurtalarınız haşlanırken çatlamamsı için bir çorba kaşığı sirke koyun.
5-Katı yumurtayı keserken dağılmaması için bıçağınıza sıcak suyun içine bir süre koyun bekletin.
6-Pasta yaparken margarin yağı kullanacaksanız onu rendenin kalın tarafı ile rendeleyin çünkü küçük parçalar haliner gelen yağ daha kolay işlenir.
7-Sarımsak ve soğan kesmeden önce limon suyunu parmaklarınıza sürün böylece kötü kokulardan kurtulursunuz.
8-Yeni tava aldıktan sonra tavada bir miktar sirke kaynatın ilerde kızartmalarınızın yapışmasını önlersiniz
1-Yemek yaparken herkesin başına gelir yemeğinizin yağı biraz fazla kaçtıysa bir kaç küp buz atarak yağların buzda toplanmasını sağlayabilirsiniz.
2-Sarımsak doğrarken bıçağa yapışmasını istemiyorsanız kesme tahtasına biraz tuz serpiştirin.
3-Sarımsakların her zaman hazır ve soyulmuş yanınızda istiyorsanız kabuklarını soyun ve bir kavanoza koyun üzerinede zeytinyağı dökün ayrıca bu zeytinyağını salatalardada kullanırsınız.
4-Yumurtalarınız haşlanırken çatlamamsı için bir çorba kaşığı sirke koyun.
5-Katı yumurtayı keserken dağılmaması için bıçağınıza sıcak suyun içine bir süre koyun bekletin.
6-Pasta yaparken margarin yağı kullanacaksanız onu rendenin kalın tarafı ile rendeleyin çünkü küçük parçalar haliner gelen yağ daha kolay işlenir.
7-Sarımsak ve soğan kesmeden önce limon suyunu parmaklarınıza sürün böylece kötü kokulardan kurtulursunuz.
8-Yeni tava aldıktan sonra tavada bir miktar sirke kaynatın ilerde kızartmalarınızın yapışmasını önlersiniz
Yemekleriniz için püf noktalar
4/
5
Oleh
Elifce