Malzemeler:
- 4 su bardağı süt,
- 1,5 su bardağı toz şeker,
- 1 su bardağı pirinç unu,
- 1 paket vanilya,
- 1 çay bardağı badem,
- 1 çay bardağı hindistan cevizi.
bedava 30 dakika için sadece tıklaman yeterli
Yapılışı:
Bademleri haşyayıp kabuklarını soyun. Hindistan cevizi ile robotta iyice karıştırın. Pirinç unu ve toz şekeri tencerede karıştırın. Sütü yavaş yavaş ilave edin. Bademli karışımı ekleyin. Muhallebi kıvamına gelinceye dekpişirin . Vanilyayı ekleyip ocaktan alın. Kaselere boşaltın. Üzerini bademle süsleyip soğuyunca servis yapın.
Bademleri haşyayıp kabuklarını soyun. Hindistan cevizi ile robotta iyice karıştırın. Pirinç unu ve toz şekeri tencerede karıştırın. Sütü yavaş yavaş ilave edin. Bademli karışımı ekleyin. Muhallebi kıvamına gelinceye dek
Benim gibi süt tatlıları sevenler için muhteşem bir lezzet .
Evde keşkül nasıl yapılır?
4/
5
Oleh
Elifce