Kahramanmaraş yöresine ait aş katmacı tarifine buyrun.
Malzemeleri
1 Su bardağı bulgur pilavı
1,5 Su bardağı yoğurt
1-2 Diş sarımsak (yadamevsimine göre yeşilsarımsak)
Tuz
Kuru nane
Yapılışı
Daha önceden pişirilmiş, soğumuşbulgur pilavı pilavlarımızı değerlendirmek için ideal bir yemektir bir kaseye alınır. Yoğurttan ilave edilir, sarımsaklar ve tuz ilave edilir ve karıştırılır. Üzerine bolca kuru nane serpilir,servis yapılır.
Malzemeleri
1 Su bardağı bulgur pilavı
1,5 Su bardağı yoğurt
1-2 Diş sarımsak (yada
Tuz
Kuru nane
Yapılışı
Daha önceden pişirilmiş, soğumuş
Aş katmacı (K.maraş)
4/
5
Oleh
Elifce