Kahramanmaraşımızdan bir yemek tarifi daha Pıt Pıt Lepesi tarifi, Mutfağım programından...
Malzemeler:
1.5 lt süt
1 lt su
1,5 su bardağı ince bulgur
1 çay kaşığı tuz
1 çorba kaşığı şeker
Yapılışı:
Su ve süt bir tencereye alınır. İnce bulgur eklenip karıştırılarak pişirilir. Son olarak tuz ve şeker eklenir. Toz antep fıstığı ile servis yapılır...
1.5 lt süt
1 lt su
1,5 su bardağı ince bulgur
1 çay kaşığı tuz
1 çorba kaşığı şeker
Yapılışı:
Su ve süt bir tencereye alınır. İnce bulgur eklenip karıştırılarak pişirilir. Son olarak tuz ve şeker eklenir. Toz antep fıstığı ile servis yapılır...
Kaynak: http://www.kanald.com.tr/mutfagim
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder