Malzemeleri
=> 4 adet patlıcan
=> 2 adet havuç
=> 2 adet kabak
=> 4 adet kırmızı kapya biber
=> 1 su vardağı rendelenmişkaşar peyniri
=> 2 adet havuç
=> 2 adet kabak
=> 4 adet kırmızı kapya biber
=> 1 su vardağı rendelenmiş
Patlıcanlarıyıkayıp alacalı soyduktan sonrabütün olarak kızartın. Havuç, kabak ve biberleri temizledikten sonra jülyen doğrayın ve üzerine hafifçe tuz serpip ovalayın.
Kızaran patlıcanların ortasını bir bıçak yardımıyla açın ve sebzeleri içine doldurun. Önceden ısıltılmış 170 dereceye ayarlı fırında 15 dakika pişirin.
Üzerlerine rendelenmiş kaşar peynirinipaylaştırıp peynir eriyip kızarana kadar yaklaşık 10dakika fırında pişirin. Sıcak veya ılık servis yapın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder