Malzemeler:
2 Yumurta
1 su bardağı Süt
Susam – Çörek Otu
İstendigi kadar Ekmek
Margarin
Yapılışı
Yumurta ve sütü karıştırıyoruz, güzelce çırpıyoruz Dilim yaptıgımız ekmekleri 3 parçaya bölüyoruz. Başka bir tabağa susam ve çörek otunu karıştırıyoruz. Yumurta ve süte ekmekleri batırıyoruz. Sonra ekmekleri susama batırıyoruz. Isınmış tavanın üstüne yağımızı sürüyoruz. Ekmekleri koyuyoruz . Orta ateşte pişiriyoruz.
2 Yumurta
1 su bardağı Süt
Susam – Çörek Otu
İstendigi kadar Ekmek
Margarin
Yapılışı
Yumurta ve sütü karıştırıyoruz, güzelce çırpıyoruz Dilim yaptıgımız ekmekleri 3 parçaya bölüyoruz. Başka bir tabağa susam ve çörek otunu karıştırıyoruz. Yumurta ve süte ekmekleri batırıyoruz. Sonra ekmekleri susama batırıyoruz. Isınmış tavanın üstüne yağımızı sürüyoruz. Ekmekleri koyuyoruz . Orta ateşte pişiriyoruz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder