Muzları soyup dilimleyin. Süt kremasını derin bir kaseye alıp katılaşıncaya kadar çırpın. Vişne suyunu ekleyip tekrar çırpın. |
Malzemeler: 1 Yuvarlak Hazır Pandispanya (2 Dilim) 2.5 Su Bardağı Süt Kreması 5 Çorba Kaşığı Vişne Suyu 3 Çorba Kaşığı Esmer Şeker Hazırlanışı: Muzları soyup dilimleyin. Süt kremasını derin bir kaseye alıp katılaşıncaya kadar çırpın. Vişne suyunu ekleyip tekrar çırpın. Pandispanyayı yuvarlak bir kalıba alın. Vişneli kremanın üçte birini pandispanyanın arasına, kalanını da üzerine sürün. Muz dilimlerini hafifçe üst üste gelecek şekilde pastanın üzerine dizin. Esmer şekeri tavada eritip karamela haline getirin. Karamelayı çorba kaşığıyla pastanın üzerine gezdirerek akıtın. Dilimleyip servis yapın. |
YEMEK TARİFLERİ yemek tarifi yöresel yemek tarifleri pratik yemek tarifi tatlı tarif pilav tarifi
8.06.2011
Muzlu kolay pasta tarifi
Elifce
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder