MALZEMELER
2 orta boy kabak
1 orta havuç
1 orta boy patates
3 çorba kaşığı krema(100 gr)
1/2 demet maydanoz
Yeterince et suyu veya su
yeterince tuz1 orta havuç
1 orta boy patates
3 çorba kaşığı krema(100 gr)
1/2 demet maydanoz
Yeterince et suyu veya su
HAZIRLANIŞI
Tencereye tavla zarı iriliğinde doğranmış havucu, kabağı ve patatesi alalım. Sebzeleri üzerini 3 parmak aşacak kadar su ekleyerek diriliklerini kaybedene kadar pişirelim.
Tencereyi ateşten alalım sebzeleri robot veya blendır yardımıyla pürüssüz kıvama getirelim tuzunu ayarlayın. Kremayı 1 kepçe çorbanın suyu ile inceltip ekleyip karıştıralım. Üzerine kıyılmış maydanoz serperek servis yapalım.
Elifcim merhaba sitene tesadüfen ulaştım çok leziz tarifler var.Bir
YanıtlaSilde bu kelime denetleyiciyi kaldırır
san iyi olur.Bende beklerim sevgiler.