- 10 Yaprak Güllaç
- 4 Su Bardağı Süt
- 2 Su Bardağı Toz Şeker
- 1 kahve fincanı gül suyu
- 6 orta boy elma
- 2 kivi (Dilimlenmiş)
- Güllacı hazırlayın. Elmaların kabuklarını soyun ve rendeleyin.
- Rendelenmiş elmayı tülbente koyun ve iyice sıkın. Elmanın hiç suyu kalmayınca içine pudra şekeri koyarak karıştırın.
-
YEMEK TARİFLERİ yemek tarifi yöresel yemek tarifleri pratik yemek tarifi tatlı tarif pilav tarifi
27.04.2010
Elmalı güllaç tarifi
Güllaç en çok sevdiğim ve dayanamadığım bir tatlı malzemeleri 15 kişiliktir siz kişi sayısına göre azaltıp çoğaltabilirsiniz.
Elifce
Bir güllaçsever buldum ne mutlu. Bizimkiler yle pek sevmezler ama ben aksine bayılırım. tARİF FARKLI AMA TADININ GÜZEL OLDUĞUNDAN EMİNİM.
YanıtlaSilSevgiler
Canan