MALZEMELER
250 gram hellim peyniri
1 adet yumurta
2 yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı su
1 çay kaşığı kırmızı toz biber
1 yemek kaşığı galeta unu
Kızartmak için sıvıyağ
HAZIRLANIŞIHellim peyniri orta büyüklükte küp şeklinde doğrayın.
Büyük bir kâsede; yumurta, un, su, toz biber ve galeta ununu iyice karıştırın.
Peynirleri karışıma batırıp kızgın yağa alın.
Nar gibi olana kadar kızartın.
Sıcak servis yapın.
Afiyet olsun.

gerçekten harika oluyor özellikle kahvaltılarda peynir kızartması hemencecik biti veriyor.ellerinize sağlık.
YanıtlaSilEvet bide ben yiyebilsem fırsat kalmıyor:)
YanıtlaSililk kısımda yumurta demiyo altta yumurta var
YanıtlaSil