27.04.2010

Mıhlama tarifi

MALZEMELER
1.5 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
1.5 su bardağı rendelenmiş dil peyniri
1 tatlı kaşığı tulum peyniri
1 tatlı kaşığı mısır unu
1 tatlı kaşığı tereyağı
1 fincan su

HAZIRLANIŞI

Mısır ununu yarım tatlı kaşığı tereyağında kavurun. Dil peyniri, kaşar peyniri ve tulum peynirini ekleyin.
Hazırladığınız karışıma 1 fincan su ilave edin ve kavurmaya devam edin.
Kalan tereyağını bir tavada eritin. Peynir karışımını, macun haline geldikten sonra tavada erittiğiniz tereyağının üzerine dökün. Sıcak olarak servis yapın.

1 yorum:

  1. Hep görünce imrendiğim ama; bir türlü yapmak kısmet olmayan bir tarif, ellerinize sağlık görüntü nefisss ...

    YanıtlaSil